Wie Zijn Wij

Ties4U.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige stropdassen en accessoires. Een uit de hand gelopen liefde voor stropdassen heeft ervoor gezorgd dat Ties4U een bekende naam heeft gevestigd in de online verkoop van stropdassen en accessoires. Wij hebben een groot aanbod aan producten; meer dan 200 verschillende modellen stropdassen direct op voorraad. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die zes dagen per week voor u klaar staat. De verzending verloopt razend snel: op werkdagen voor 16:00 besteld en betaald, betekend dat wij de bestelling nog dezelfde dag verzenden. Wij rekenen geen verzendkosten boven bestellingen van 20,- in Nederland en België.

Service

Tevreden klanten is waar alles om draait bij Ties4U

Onze klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar per telefoon, e-mail en sociale media. Zo kunt u zelf kiezen welke manier van contact u het prettigst vindt.

Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. Helaas komen ontevreden klanten ook wel eens voor. Voor deze klanten doen we extra ons best: iedereen kan een bestelling zonder opgaaf van reden binnen veertien dagen retourneren waarna we het aankoopbedrag terugstorten of een passend alternatief proberen te vinden.

Betrouwbaarheid

Bij Ties4U.nl kunt u veilig winkelen en betalen. Om dit te bevestigen, werken we samen met verschillende partners.

Bij The Feedback Company vindt u de beoordelingen van veel klanten die u voor waren.

Als u vragen heeft over de veiligheid van uw gegevens op de webshop kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij op de meeste vragen een passend antwoord geven. Uw gegevens worden nooit aan derden vertrekt.

Voordeel

Naast uitstekende service en betrouwbaarheid wilt u natuurlijk ook voordelig kunnen shoppen. Ties4U rekent daarom geen verzendkosten bij uw bestelling boven een bedrag van 20,-.

Daarnaast zorgen wij dat onze prijzen voortdurend scherp blijven zodat u nooit te veel betaalt, maar de kwaliteit altijd blijft behouden